Povestea Petrotech Project

„Petrotech nu a inceput cu mine. Drumul acesta a fost deschis inaintea mea de tatal meu. De la el am invatat meserie si tot de la el am mostenit ambitia de a construi lucruri mari.

Azi, totul pare asa cum ar trebui sa fie. Dar in 1994 nu exista nimic din ce se vede astazi. Am crescut o data cu industria carburantilor din Romania, in tandem cu cele mai mari companii de pe piata. Am crescut o data cu cerintele lor. De la an la an, tot mai complexe. Si nu numai ca am crescut, dar am devenit si cei mai buni.

Probabil, secretul nostru a fost ca am venit mereu primii cu raspunsul si cu tehnologia pentru o idee noua. Cu siguranta, a contat echipa extraordinara din jurul meu. Poate ca a contat si implicarea mea personala. Pentru ca daca ceva nu merge la Petrotech, oamenii pot oricand sa ma sune direct pe mine. Ceea ce nu pot face cu un fond de investitii, de exemplu. Mai conteaza si faptul ca suntem singurii din industrie care ofera tot spectrul de servicii: proiectare, management si executie. Experienta de 22 de ani. Si cate altele.

Cu siguranta, ar fi mai comod pentru mine sa fie altfel. Sa ne straduim mai putin sa deschidem mereu drumul. Sa lasam lucrurile sa mearga si de la sine. Dar acesta nu este doar drumul meu. Este drumul industriei romanesti si al tarii in care am ales sa traiesc. Iar mai presus de orice este si drumul tatalui meu. Am datoria sa merg pe el pana la capat.”

Cristian Giumerca,
General Manager, Owner
Petrotech

Echipa